oppsirkulering.no

EN NÆRINGSKJEDE SOM IKKE STOPPER

Det er vanskelig å se for seg en verden uten hjul eller gummi, det er tross alt den viktigste ingrediensen for menneskers framdrift enten du kjører bil,
sykler eller flyr. Enkelt sagt er gummi det viktigste framkomstmiddelet i verden. Med så mye gummi rullende rundt på planeten er det synd at miljøet
må bære byrden når hjulene er ødelagt. Så hvorfor kan ikke vi bære på litt av denne byrden? Hos oss er alt fra brukte sykkelslanger til redningsdrakter middelet for å lage stilige og resirkulerte produkter,

– Vi kaller det oppsirkulering!

ÅRHUS
I en travel studie hverdag er denne vesken en redning! Vesken er unik med detaljer fra resirkulerte redningsdrakter. Vesken er rosmlig og har plass til alle typer 15 tommers bærbare datamaskiner. Med kule kontraster fra redningsdrakter og bilbelte til hank kan du være sikker på at du ikke blir oppfattet som en grå mus.
SAN DIEGO
Liker man fart og spenning er dette en veske man raskt faller for. Vesken har kvaliteter som gjør den helt unik. San Diego er laget av 90% oppsirkulert materiale, mens spennen forran er hentet fra gamle fallskjermer, – rett og slett spennende! Vesken er designet for å romme alle typer bærbare datamaskiner med 15 tommer skjerm.
Her er det bare å hoppe i det!
ROSKILDE
På Roskilde-festivalen gjelder virkelig ordtaket “det finnes ikke dårlig vær bare dårlig klær”, eller I dette tilfellet, vesker. Vesken er laget av 90% oppsirkulert gummi, og er derfor vannavstøtende så det holder. Autografer, matbonger, eller mobiltelefoner vil defor være trygge i alt slags vær. Det som blir lagt i Roskilde forblir tørt i Roskilde!
STOCKHOLM
Stockholm er en søt, liten veske for småturer. Ikke bare er den praktisk, men med 90% oppsirkulert og slitesterkt materiale, vil man kunne ha den lille favorittvesken i lang tid fremover. Stockholm passer også på innsiden av andre vesker. Derfor slipper du å velge hvilken vekse du skal ta med, her kan du få i pose og sekk. Eller var det veske og veske …

HANOI
En slitesterk, men samtidig liten og elegant veske. Vasket gummi gir vesken en glans som er både stilig og røff. Håndtaket kan hektes av slik at vesken fort kan omgjøres til en folder, eller portefolio om du vil. I tillegg kan du være helt sikker på at vesken din har vært ute en vinternatt før!
STAVANGER
Stavanger er en stilful og praktisk bag hovedsaklig laget av brukte redningsdrakter fra Hansen Protection AS, samt gamle bilbelter. Bagen passer perfekt når man skal ha med seg mye ut i naturen eller på hytta. På grunn av redningsvestens vannavstøtenede kvalitet kan det trygt begynne å regne. Samtidig som regnet holdes borte, har bagen også reflekser.

BERGEN
Bergen er en praktisk skipssekk hovedsaklig laget av brukte redningsdrakter fra Hansen Protection AS. Bagen passer ypperlig når man skal ha med seg mye ut i naturen eller på hytta. På grunn av redningsdraktens vannavstøtenede kvalitet kan det trygt begynne å regne. Samtidig som regnet holdes borte, har bagen også reflekser slik at du blir sett. En knalloransj skipssekk du ikke har sett makan til!

ANCHORAGE
Anchorage er en stilful og praktisk liten bag hovedsaklig laget av brukte redningsdrakter fra
Hansen Protection AS, samt gamle bilbelter. Bagen passer ypperlig når man skal ha med seg mye ut i
naturen eller på hytta. På grunn av redningsdraktens vannavstøtenede kvalitet kan det trygt begynne å regne. Samtidig som regnet holdes borte, har bagen også reflekser slik at du blir sett.
BEJIING
Bejiing er en veske med mye energi. Ikke bare fordi den har et håndtak av resirkulerte gassslanger, men også et knalloransj preg i hanken. På siden er det hektet en miniatyrveske som kan brukes både som lommebok eller mobilbeskytter. Beijingvesken oser rett og slett fart og spenning og passer perfekt for deg som liker å skille deg ut!

MOSS
Bergen er en praktisk skipssekk hovedsaklig laget av brukte redningsdrakter fra Hansen Protection AS. Bagen passer ypperlig når man skal ha med seg mye ut i naturen eller på hytta. På grunn av redningsdraktens vannavstøtenede kvalitet kan det trygt begynne å regne. Samtidig som regnet holdes borte, har bagen også reflekser slik at du blir sett. En knalloransj skipssekk du ikke har sett makan til!