Oppsirkulering

En næringskjede som ikke stopper!

FORSIDEstoler

Mekanisk

Totalleverandør innen mekanisk industri

Stempler

Stempler og skilt til de fleste behov

Hvem er vi

Unikom AS er en arbeids- og inkluderingsbedrift, med NAV som vår største oppdragsgiver. Vårt hovedmål er å bistå arbeidssøkere i å få og beholde arbeid i det ordinære arbeidsmarkedet. I tillegg leverer vi arbeidslivsrettede tjenester og kurs, og er en viktig rekrutteringskilde og samarbeidspartner for næringslivet i Nedre Glommaregionen.

Bedriften ble etablert i 1965, og er eid av Fredrikstad, Råde og Hvaler kommune. Vi er om lag 25 ansatte. Bedriften holder til på Råbekken i Fredrikstad.

[su_youtube_advanced url=»https://www.youtube.com/watch?v=09qkPF20zyk&feature=youtu.be» loop=»yes» rel=»no» modestbranding=»yes»]

Visjon

Unikom – et attraktivt yrkesrettet utviklingssenter.

Våre verdier

Samfunnsansvar, varme, pålitelig og engasjert.

Tiltak

Vi er arrangør av tiltakene Arbeidsforberedende trening (AFT), Varig lønnstilskudd (VLT) og Varig tilrettelagt arbeid i ordinær bedrift (VTO)

Målsetting

Unikom skal være et attraktivt yrkesrettet utviklingssenter, som skal drive avklaring, oppfølging, kvalifisering og formidling av arbeidssøkere. Dette skal vi gjøre ved konkurransedyktig produksjon av varer og tjenester.

Øvrig produksjon og tjenester

Vår industriavdeling er en profesjonell leverandør av mekaniske produkter. I tillegg er vi forhandler av stempler, skilt og etiketter. Ved vår interne arena Oppsirkulering produserer vi vesker av gummi fra kasserte slanger fra traktor/trailer dekk i tillegg til bagger og skipssekker laget av utrangerte redningsdrakter fra Nordsjøen. Vi tilbyr også et eget program for praktisk arbeidsnorsk for minoritetsspråklige.

Hovedmål for bedriften

  • Det skal utvikles ett nytt forretningsområde
  • Unikom skal ha et resultat på minimum 3% av omsettingen
  • Unikom skal være næringslivets og NAVs foretrukne samarbeidspartner
  • Unikom skal være en attraktiv arbeidsplass

Besøk vår nettbutikk!